BestAsigurari. Compara. Cumpara. Esti Asigurat!
Asigurari CASCO, Asigurari FULL CASCO, Asigurari auto, Asigurari RCA, Asigurari de furt, .... Orice tip de asigurare!
Asigurari CascoAsigurari RCAAsigurari viataAsigurari casaPensii privateAlte asigurariDespre noi - BestAsigurariContact Best Asigurari

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!
Firme de asigurare cu care lucram: Generali Asigurari, OTP, Uniqua, Omniasig, Aviva, Asitrans, Allianz Tiriac,  BT Asigurari, BCR Asigurari, Ardaf, Asiban, Eureko, etc

 

Termeni si conditiiDaca vrei o asigurare full casco, Best Asigurari te ajuta sa o gasesti pe cea mai buna.

Termeni si conditii de utilizare
Site-ul de Internet BestAsigurari.ro este un serviciu de informatii on-line.
Utilizarea sa este subordonata acceptarii termenilor si conditiilor stabilite in cele ce urmeaza. Utilizarea site-ului va fi considerata ca acceptare irevocabila a prezentelor conditii.

Limite de utilizare
Continutul din paginile Site-ului Best este proprietatea BestAsigurari.ro.
Continutul paginilor Site-ului Best nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod fara a obtine in prealabil acordul scris al Best Asigurari, exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase din paginile acestui Site doar pentru uz personal.
Marcile si logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea BestAsigurari.ro sau a celor care au acest drept asupra lor. Acestea nu pot fi utilizate pe alt site de Internet, fara a obtine in prealabil acordul scris al BestAsigurari.ro. Numele BestAsigurari nu poate fi utilizat ca adrese de Internet pentru alte site-uri sau ca o parte din asemenea adrese fara a obtine in prealabil acordul scris al BestAsigurari.

Limitari de responsabilitate
Informatiile din acest Site sunt furnizate cu buna credinta iar BestAsigurari.ro le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile continute pe site-ul BestAsigurari sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor BestAsigurari, iar BestAsigurari.ro nu garanteaza actualizarea constanta a informatiilor continute de acest Site.
Utilizarea datelor si a informatiilor ca suport pentru alegerea operatiunilor de investitie personala se face pe riscul complet al utilizatorului.
Informatiile continute de acest Site sunt produse de surse interne ale BestAsigurari.ro. BestAsigurari.ro este autorizat sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale Site-ului, fara nici un preaviz.
BestAsigurari.ro va face astfel incat informatiile continute de Site sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. BestAsigurari.ro este scutit de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.
Atunci cand informatiile publicate pe Site duc la terte surse, BestAsigurari.ro nu este responsabil de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.

BestAsigurari.ro nu este responsabil pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului Site-ului dependente de furnizarea de energie electrica sau de serviciul telefonic sau de proasta functionare a retelei de Internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de BestAsigurari.ro.
Serverul BestAsigurari.ro este situat in Romania. Best nu emite nici o declaratie pentru faptul ca informatiile sau orice document prezente pe Site sunt adecvate sau disponibile pentru a fi folosit in afara Romaniei sau de cetatenii straini rezidenti in Romania. Daca va decideti sa accesati site-ul din alte tari sau ca cetateni straini, faceti acest lucru din proprie initiativa si pe propriul risc. Oricine acceseaza site-ul trebuie sa respecte legile nationale pe proprie raspundere, unde si in masura in care acestea sunt aplicabile.
Niciuna dintre informatiile continute de site nu constituie consiliere pentru investitie, recomandare, solicitare sau invitatie din partea BestAsigurari.ro pentru achizitionarea sau vanzarea de instrumente financiare; unele informatii sunt prezente pe Site deoarece introducerea acestora este obligatorie sau recomandata de norme ale legii, prevederi de reglementare sau de coduri de autodisciplina.
Informatiile si serviciile furnizate de catre Site-ul Best nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Best nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servicii.
Unele produse sau servicii descrise pe Site-ul Best pot sa nu fie accesibile in toate tarile si tuturor utilizatorilor.
Informatiile cu caracter financiar continute pe Site-ul Best au fost traduse in limba engleza datorita unor motive de pura convenienta, insa unicul text fidel este cel in limba romana.

Garantii oferite de utilizator
Accesand Site-ul Generali, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste BestAsigurari.ro de si impotriva reclamatiilor datorita tertilor pornite de la utilizarea Site-ului Best si in fata tuturor pierderilor, costurilor, actiunilor, procedurilor, reclamelor, daunelor, cheltuielilor (aici incluzand si costurile si cheltuielile legale), sau raspundere, ce au avut loc sau au fost atribuite in mod direct sau indirect societatii BestAsigurari.ro ca si consecinta a utilizarii Site-ului sau a neindeplinirii sau nerespectarii prezentilor termeni si conditii de catre utilizator.

Links
BestAsigurari.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru materialele create sau publicate de catre tertii cu care Site-ul Best detine un link conector. Orice persoana care decide sa viziteze un Site conectat de Site-ul Best o face pe propriul risc, asumandu-si raspunderea de a isi lua toate masurile necesare impotriva virusilor sau altor elemente distructive. Legatura cu alte site-uri nu implica faptul ca Best este legat de entitatile ce efectueaza serviciile descrise in acele site-uri.

Informatii primite de la Generali
Orice material trimis de Generali, de exemplu via e-mail sau prin paginile de World Wide Web, va fi considerat ca nefiind de natura confidentiala. BestAsigurari nu va avea obligatii de nici un tip fata de acest material si va fi liber sa il reproduca, utilizeze, noteze, prezinte, transforme, sa faca lucrari in baza acestuia si sa il distribuie catre terti, fara limite. Mai mult, Best va fi liber sa utilizeze toate ideile, conceptele, know-how-ul sau cunostintele tehnice continute de acest material in orice scop, inclusiv, dar fara a se limita la aceasta, pentru dezvoltarea, producerea si comercializarea de produse ce utilizeaza acest material. Oricine trimite un material garanteaza ca acesta este publicat si accepta sa nu atinga Best prin orice actiune a tertilor referitor la acest material.

Doriti o asigurare FULL CASCO?
Completati formularul din dreapta ecranului si va contactam imediat! Simplu si eficient

De ce sa mai pierdeti timpul? Aflati acum de la Best Asigurari care este cea mai buna varianta de asigurare full casco pentru dvs. Care este cea mai ieftina, cea mai rapida in rezolvarea daunelor sau cea mai recomandata de alti clienti.

Contactati-ne acum! Este GRATUIT! Si veti economisi sute sau chiar mii de eur facand asigurarea CASCO prin noi!

CERETI O COTATIE DE ASIGURARE FULL CASCO ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare casco. Simplu si eficient! 

Asigurari Casco | Asigurari RCA | Asigurari viata | Asigurari casa | Pensii private | Alte asigurari | Despre noi | Contact | Intrebari frecvente
Termeni si conditii | Legislatie asigurari | Lista firmelor de asigurare | New York Securities Litigation | Insurance Low UK | 59sec | New York Employment Litigation | New York Entertainment Litigation

BestAsigurari.ro - Comparati si cumparati orice asigurare doriti: asigurari casco, asigurari RCA, asigurari viata, asigurari casa, pensii private, etc. Cele mai bune conditii!