BestAsigurari. Compara. Cumpara. Esti Asigurat!
Asigurari CASCO, Asigurari FULL CASCO, Asigurari auto, Asigurari RCA, Asigurari de furt, .... Orice tip de asigurare!
Asigurari CascoAsigurari RCAAsigurari viataAsigurari casaPensii privateAlte asigurariDespre noi - BestAsigurariContact Best Asigurari

Cereti-ne o cotatie de asigurari acum!
Firme de asigurare cu care lucram: Generali Asigurari, OTP, Uniqua, Omniasig, Aviva, Asitrans, Allianz Tiriac,  BT Asigurari, BCR Asigurari, Ardaf, Asiban, Eureko, etc

 

FULL CASCOAsigurare CASCO
Daca vrei o asigurare full casco, Best Asigurari te ajuta sa o gasesti pe cea mai buna.

Ce autovehicule se pot asigura?
Prin polita de asigurare CASCO se pot asigura toate autovehiculele inmatriculate sau in curs de inmatriculare in Romania, care sunt in stare de functionare, au o stare de intretinere buna si nu prezinta avarii ale caroseriei si ale pieselor casabile. Unele companii vor sa limiteze durata de acordare a aceste polite pentru primii zece ani din viata masinii.

Ce riscuri sunt acoperite?
Asigurare CASCO

Riscurile acoperite prin polita de asigurare CASCO pot sa difere de la o societate de asigurari la alta.
In general aceste riscuri sunt:
ciocniri, loviri, zgarieri, rasturnari, caderi, caderea unor corpuri pe autovehicul, incendiu, explozie, afumare, patare, carbonizare, inundatii, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, ploaie torentiala, grindina, trasnet, greutatea stratului de zapada sau gheata,avalansa de zapada.
De asemenea se pot acoperi furtul autovehiculului si partilor componente ale acestuia, precum si pentru pagubele provocate autovehiculului ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.

Ce se intelege prin suma asigurata?
Asigurare CASCO

Prin suma asigurata se intelege valoarea maxima a despagubirilor ce se pot acorda in baza politei de asigurare.

Cum se calculeaza suma asigurata?
Pentru a calcula suma asigurata a autovehiculului trebuie in primul rand sa se cunoasca valoarea de nou a acestuia. Pentru autovehiculele de pana la un an vechime si aflate la primul proprietar, valoarea de nou este valoarea de factura cu toate taxele incluse. Pentru autovehiculele second hand valoarea de nou se determina conform cataloagelor specializate.
In baza valorii de nou a autovehiculului si a vechimii acestuia se calculeaza apoi suma asigurata (valoarea reala).

Ce este fransiza la fullcasco?
Asigurare CASCO

Fransiza este partea daunei suportate de catre asigurat. Scopul fransizei este acela de a creste grija fata de autovehiculul asigurat, limitand astfel cazurile de dauna. Politele de asigurare CASCO prevad fransize mai ales pentru riscul de furt.

Intrucat in ultima perioada unele societati de asigurare precum Allianz-Tiriac si-au modificat formula de calcul a valorii politei, diferentele intre societatile de pe piata au crescut considerabil.

Incepand din 2008, aproape toate companiile de asigurari au introdus obligatoriu fransiza. Acest lucru presupune ca in cazul accidentarii autovehiculului din vina asiguratului, acesta va platii prima 100 - 300 eur, restul fiind acoperit de asigurarea casco

Doriti o asigurare FULL CASCO?
Asigurare CASCO

Completati formularul din dreapta ecranului si va contactam imediat! Simplu si eficient

De ce sa mai pierdeti timpul? Aflati acum de la Best Asigurari care este cea mai buna varianta de asigurare full casco pentru dvs. Care este cea mai ieftina, cea mai rapida in rezolvarea daunelor sau cea mai recomandata de alti clienti.

Contactati-ne acum! Este GRATUIT! Si veti economisi sute sau chiar mii de eur facand asigurarea CASCO prin noi!

CERETI O COTATIE DE ASIGURARE FULL CASCO ACUM!

Va sunam imediat sa va dam cele mai bune cote de asigurare casco. Simplu si eficient! 

Asigurari Casco | Asigurari RCA | Asigurari viata | Asigurari casa | Pensii private | Alte asigurari | Despre noi | Contact | Intrebari frecvente
Legislatie asigurari | Lista firmelor de asigurare | NY Securities Litigation | Insurance Low UK | 59sec | NY Employment Litigation | NY Entertainment Litigation

BestAsigurari.ro - Comparati si cumparati orice asigurare doriti: asigurari casco, asigurari RCA, asigurari viata, asigurari casa, pensii private, etc. Cele mai bune conditii!